Скоро
Ви додали:
Головна Популярні товари Парковки Wader

Будиночок для ляльок Wader 25400

В наявності
1359 грн. 1069 грн.
- +
Передзвоніть
Опт: 870 грн.
Виробник: Wader
Країна: Польша
Параметры: 40 см x 40 см x 35 см
ID Артикул: 25400

Будиночок для ляльок фірми Wader (артикул 25400) - це великий двохповерховий будиночок з дверима і сходами, великими вікнами різної форми, красивими меблями, красивим інтер'єром чотирьох кімнат, внутрішнім двориком з навісом, верандою, басейном і огородженням.

 У комплекті також набір меблів: крісла, диван, столик і інші елементи.
 Ігровий набір призначений для дітей у віці від 3-х до 6-ти років.

 З одного боку будиночка - його красивий фасад, з іншого - відкритий простір з чотирьох кімнат, розташованих на двох поверхах: вітальня, їдальня, спальня і ванна.

 Мешканками будиночка можуть стати невеликі ляльки розміром 7х3 см (будь ласка, зверніть увагу: ляльки в даний набір не входять).
 Будиночок для ляльок Wader 25400 швидко і легко збирається зі складових деталей набору.  Для швидкої і правильної збірки в комплект входить докладна ілюстрована інструкція.

 На даху будиночка є спеціальна ручка, піднімаючи за яку його можна переміщати в інше місце.

 Вага будиночка становить 2,1 кг.  Дитина може переносити його самостійно.
 Розмір будиночка в зібраному вигляді: 40х40х35 см.
 Упаковка являє собою яскравий барвистий коробку в подарунковому виконанні (розмір упаковки - 60х40х15 см).
 Відповімо відразу на один з популярних питань: будиночок не музикальний, але це не є його недоліком.  Відмінна якість виконання, міцність і безпеку пластмаси сприяють тому, що цей ігровий, як і будь-який інший, вироблений фірмою Wader, послужить грі дітей багато років і, як часто буває, може перейти практично в первозданному вигляді наступному поколінню дітей.

 Якість пластмаси, використовуваної в іграшках фірми Wader, чудове і відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам, які висуває українське законодавство до продукції, призначеної для дітей.
 Будиночок для ляльок Wader 25400 не залишить байдужою не тільки будь-яку дівчинку, але і дорослих, повертаючи їх в чудовий час ігор "в будиночок" з подругами.  Гра з ним розвиває фантазію, дрібну моторику рук.

 У грі можна разом з дитиною розігрувати сюжети, виробляючи правила поведінки в реальному житті.  Будь-яку ситуацію можна «програти» з ляльками, в ігровій формі навчаючи дитину правильному варіанту вирішення ситуації або реакції на неї.


 Такий спосіб буває часто більш ефективним, ніж повторювані виховні зауваження або нотації дорослих, звернені до дитини.
 Невеликого розміру лялечки, які стануть постійними мешканцями або гостями чудового і гостинного будиночка для ляльок Wader 25400, можна знайти в розділі Ляльки нашого інтернет-магазину Ігротека.  Там же є безліч різних аксесуарів для ляльок і догляду за ними.

 Якщо ваша дитина любить грати в ляльки або "в будиночок", ми щиро рекомендуємо в якості подарунка цей чудовий ігровий набір.  Висока якість матеріалів, різноманітність деталей, продуманість дизайну - всі ці фактори в поєднанні з цілком бюджетною вартістю роблять іграшковий будиночок Wader 25400 іграшкою, топової за популярністю іграшкою.  Фахівці радять не орієнтувати дітей на іграшки "для дівчаток" або "для хлопчиків".  Якщо хлопчик в грі проявить інтерес до пристрою домашнього затишку іграшкового будиночка, можливо, в дорослому віці він з більшою ретельністю піклуватиметься про комфорт будинку справжнього нарівні з іншими членами сім'ї.

 Гра вчить життя
 Саме в грі дитина найкраще засвоює безліч правил поведінки в суспільстві, різні соціальні навички і корисні звички.  Гра з будиночком для ляльок Wader 25400 якнайкраще сприяє цьому.  Разом з дитиною ви можете розігрувати безліч ситуацій і варіантів поведінки їх учасниць-ляльок.  Крім того, у такій спільній рольовій грі ви можете краще пізнати і свою дитину - його переваги, способи вирішення завдань і навіть його страхи.  Не поспішайте, не поспішайте, просто грайте зі своїм малюком і самі отримуйте задоволення від цього.

 Пориньте в дитинство, станьте справжнім партнером своїй дитині: не в командному тоні, а ненав'язливо підказуйте і показуйте, як робити і надходити «правильно і добре».  Такий спосіб виховання - один з найефективніших (після прикладу власною поведінкою, звичайно).

Получила товар в ужасной упаковке и в ужасном состоянии. Не рекомендую! Обещали возместить ущерб....жду...

Покупали домик для кукол Wader в Игротеке. Качество соответствует цене, ребенок доволен.

Парковка огромная с качественного пластмасса не воняет. Спасибо всем довольны

Купили такой на подарок. Домик для кукол имениннице понравился, она его оценила. Хотелось бы, что бы производитель добавил в набор пару кукол. Потому что куклы, которые уже были оказались или очень большими или маленькими.

Любая маленькая принцесса оценит такой подарок

Домик очень качественный, соответствует цене. Пластик не пахнет, очень прочный. Коробка очень красочная, большая. Брали на подарок ребенку знакомых на день рождение. Родители подумали, что домик стоит не меньше 1000 грн. Решили их в этом не переубеждать)Спасибо Игротеке за столь лояльные цены)

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України