Скоро
Ви додали:
Головна Популярні товари Парковки Wader

Мультіпаркінг Wader Kid Cars 3D 9,1 м (53070)

В наявності
2200 грн. 1788 грн.
- +
Передзвоніть
Опт: 1800 грн.
Виробник: Wader
Країна: Польша
Параметры: 79.0 x 13.5 x 54.0
ID Артикул: 53070
Количество уровней (этажность)3
Длина трассы9,1 м

Набір Wader 53070 Мультіпаркінг являє собою комплекс з дворівневого гаража, дороги для автомобілів довжиною 9,1 м, трьох машинок, дорожніх знаків і безлічі яскравих барвистих елементів для вирізання та оформлення парковки.

  • Автопаркінг легко збирається з складових частин завдяки системі click-click: всі деталі міцно тримаються і при бажанні швидко роз'єднуються.

Можна самостійно вигадувати нові форми збірки дороги, змінюючи порядок з'єднання її елементів.  Всі ігрові набори серії Kid Cars вільно з'єднуються один з одним завдяки єдиному для всіх вищевказаним модульним принципом складання.  Таким чином можна складати необмежені за розміром і формою комплекси та траси.

 Розміри дитячої парковки Мультіпаркінг Wader 53070:

  • ширина дороги — 9 см,
  • довжина траси для машин — 9,1 м.
  • вага ігрового набору в упаковці — 80х54х13,5 см.

Упаковка — яскрава картонна коробка із зображенням мультипаркінгу і його габаритів. 

  • Розмір упаковки - 80х54х13,5 см.

Звертаємо вашу увагу на відмінну рису всіх іграшок, вироблених фірмою Wader, - їх висока якість виконання.  Ця всесвітньо відома фірма спеціалізується на виробництві іграшок для дітей.  Відмінної якості пластмаса, використовувана при виробництві іграшок, забезпечує тривалий термін користування ними без втрати яскравого, привабливого зовнішнього вигляду.  Іграшками та ігровими наборами Wader часто грає не одне покоління дітей.

  • Гра з паркуванням дарує не тільки радісний азарт маленьким любителям автотранспорту, а й розвиток дрібної моторики рук, сприйняття нових форм і кольору, просторової уяви.

Парковка Мультіпаркінг Wader 53070 захоплює навіть дорослих.  Багато тат і мам не проти пригадати дитинство і отримати задоволення від спільної гри з дитиною, наввипередки запускаючи машинки з різних відгалуженням, спусках і підйомах багатоповерхового паркінгу.

 Ціла компанія дітей буде надовго захоплена спільною грою з великим об'ємним мультіпаркінгом.

  • Гра призначена для дітей старше трьох років.  Для дітей більш молодшого віку Wader пропонує більш прості і бюджетні траси з машинками, ознайомитися з якими ви можете на сторінках розділу Парковки Wader.

Важко придумати більш цікавий подарунок для дитини старше 2 років, ніж дитяча парковка Мультіпаркінг серії Kid Cars 3D Wader 53070. У цій іграшці є все, необхідне для цікавого проведення часу дитини.  Парковка Wader 53070 - відмінний варіант подарунка як своїй дитині, так і для відвідування дитячого дня народження у друзів.  Парковка вражає своїми масштабами і продуманістю конструкції.  Її легко збирати і розбирати, при бажанні можна скоротити довжину дороги для компактності, або ж збільшити, придбавши іншу парковку меншого розміру (схожі серії парковок Wader взаємодоповнювані).

 Придбати дану парковку або порадитися у виборі парковки ви можете, зателефонувавши за телефонами, вказаними на сайті, або ж приїхавши до нас в магазин особисто.  Ми з радістю допоможемо вам зробити найкращий для вас вибір.

 Фірма Wader дуже серйозно підходить до створення іграшок для дітей, про що свідчить наявність у цього виробника власної лабораторії, в якій не тільки перевіряються на безпеку матеріали, використовувані у виробництві, а й створюються нові технології, системи збирання і т.п.  Завдяки цій інноваційній роботі іграшки з брендом Wader займають одні з лідируючих позицій на європейському ринку.  Українські батьки також можуть радувати своїх дітей чудовими іграшками Wader, зокрема, відмінною паркуванням Мультіпаркінг Wader 53070. Не пропустіть можливість стати чарівником для вашого малюка!

Грайте разом з дітьми

Купивши дитині паркінг - многооетажний, зі спусками та естакадами, - багато батьків вважають свій обов'язок виконаним.  Малюк зайнятий грою, і можна зайнятися своїми справами.  Але скільки радості дитині і користі для його розвитку і виховання ви принесете, якщо пограєте разом з ним хоча б 20 хвилин!  Вимкніть мобільний телефон і приєднуйтесь.  Іноді ви можете запитати у малюка: «Що я повинен робити?», І вам пояснять вашу роль в грі, а іноді - підказати нові варіанти гри.

  • Повірте, чудовий Мультіпаркінг Wader 53070 не залишить байдужим і вас.  Згадайте дитинство і отримаєте задоволення від цікавої гри з малюком.

Парковка супер!Нам бы такие игрушки в детстве!

Шикарный паркинг!Жаль в моем детстве такого не было

Очень большая и очень классная парковка-дорога. Рекомендую

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України