Скоро
Ви додали:
Головна Популярні товари Парковки Wader

Дитяча парковка Wader Гараж з дорогою 50400

Нема в наявності

Виробник: Wader
Країна: Польша
ID Артикул: 50400
Количество уровней (этажность)3
Длина трассы3 м

Ігровий набір Парківка Wader 50400 Гараж з дорогою включає в себе трирівневий гараж з підйомником, автозаправкою, станцією діагностики, платним шлагбаумом на в'їзді, мийної станцією, а також трасу довжиною 3 м з прямими і вигнутими елементами.  У комплекті також знаки дорожнього руху і листи з яскравими барвистими наклейками для оформлення парковки.

  • У гаража зверху передбачена ручка, за допомогою якої його можна перенести в інше місце.  З кожного поверху паркінгу є спуск вниз для машинок, крім того, що це можна зробити за допомогою підйомника.

Принцип складання парковки модульний.  Елементи траси легко і міцно скріплюються один з одним за допомогою кріплень по системі click-click.

Розмір дитячого паркінгу Wader 50400 Гараж с дорогою:

  • розміри (в складеному вигляді ) — 80х90х36 см,
  • ширина дороги — 9 см,
  • довжина траси — 3 м,
  • розмір машинок — 9,5х4 см.
  • Вага ігрового набору в упаковці — 2,2 кг.

Упаковка - барвиста картонна коробка із зображенням мультіпаркінга і його габаритів.  Розмір упаковки - 58х40х15 см.

  • Зібрати гараж і трасу допоможе детальна ілюстрована інструкція.

Всесвітньо відома фірма Wader спеціалізується на виробництві іграшок для дітей.  Якість її продукції чудова і тим приваблює безліч покупців.  Іграшки міцні, завдяки високій якості пластмаси вони витримують вплив навколишнього середовища у вигляді погодного перепаду температур і опадів, ними можна грати вдома і на вулиці без втрати ними високих споживчих властивостей.

  • Пластмаса, що застосовується для виготовлення іграшок Wader, відповідає всім вимогам безпеки, що пред'являються вітчизняним законодавством до товарів дитячого призначення.  Вона гіпоалергенна, не має запаху, безпечна для дітей.

Парковка Wader 50400 Гараж з дорогою є одним з найбільш популярних ігрових наборів фірми Wader.  Вона дозволяє розігрувати безліч рольових ситуацій за участю маленьких машинок.  У грі можна використовувати будь-які машинки невеликого розміру.

  • Виробник передбачає цільову аудиторію дітей не молодше двох років.

Якщо ваша дитина ще не досягла зазначеного віку, ви можете підібрати у нас траси для малюків зі спусками, підйомами, прямими ділянкам і поворотами, а також мостами.  Їх вартість, відповідно, менше вартості складніших парковок з декількох рівнів, при цьому вони цікаві для дітей відповідного віку.

Парковки будь-якого рівня складності ви можете подивитися в розділі парковок Wader в нашому інтернет-магазині.

  • Крім перерахованого вище хотілося б звернути увагу на популярність іграшок, зроблених компанією Wader.  Дані іграшки у всіх на слуху.  У кожній категорії іграшок є негласні лідери, які нічим не гірше інших, але тим не менш, мають якусь родзинку.

Дана парковка, в порівнянні з більш дорогими або більш дешевими, є золотою серединою.  Вона знаходиться в середній ціновій категорії і середня серед протяжності дороги.

  • У різноманітних парковках буває довга дорога, але маленький гараж, або навпаки.  Дитяча парковка Гараж з дорогою Wader має середню протяжність дороги і трирівневу парковку - гараж.  Це функціональна іграшка.  У грі з нею можна використовувати не тільки машинки, зроблені компанією Wader, а й інші улюблені машинки дитини.

Якщо вам важко визначитися з вибором - телефонуйте за телефонами, вказаними на сайті, або приїжджайте в наш магазин.  Наші менеджери з радістю допоможуть зробити правильний вибір.

Фахівці фірми Wader не тільки контролюють в спеціальних лабораторіях якість пластмаси, яка використовується для виробництва різноманітних дитячих іграшок, а й постійно впроваджують нові розробки, створені з урахуванням віку потенційних користувачів.  Тому парковки Wader, як і інші іграшки, такі привабливі для дітей.  Малюки знаходять в них саме те, що в даному віці привертає найбільше.

  • Заходьте до нас частіше: фірма Wader постійно впроваджує нові цікаві моделі.  Поспішайте зробити вашу дитину однією з перших їхніх власників.


Чому саме Wader?

Ми щиро рекомендуємо вам вкладати кошти в іграшки фірми Wader.  Так, вжито термін «вкладати кошти», немов ви здійснюєте покупку цінних паперів або дорогоцінних металів.  Справа в тому, що іграшки Wader настільки багатопланові і довговічні за якістю, що часто служать не одному поколінню дітей.  Це ті іграшки, які не ламаються незабаром після покупки, а служать довго.

  • Творці іграшок ТМ Wader вміють створювати іграшки привабливі і цікаві.  Майже всі моделі функціональні.  Це означає, що вони містять різні рухливі частини, які дуже урізноманітнюють гру.

Багато серій іграшок взаємозамінні.  Це відноситься до паркувальних майданчиків Wader.  Всі елементи дороги паркінгів однієї серії можна з'єднувати і складати необмежені по довжині і різноманітні за формою траси.

  • Оригінальність конструкторів Wader - також дуже приваблива їх риса.  Різноманітність способів збирання дозволяє удосконалювати мислення, просторову уяву дитини і дуже розвиває його дрібну моторику.

Іграшки Wader - це гарантія високої якості, розвиваючі функції і висока привабливість.



Парковкой очень довольны.Качественный пластмас хорошие крепления.Спасибо

Мы каждый раз собираем новую дорогу. Иногда собираем длинный прямой участок и спускаем машинки с горки. По размеру отлично подходят хотвилсы маленькие. Парковка 50400 классная. И рассчитана на детей от 3-х лет, что бы он понимал что такое шлакбаум, мойка, заправка, сто, лифт.

Единственная ролевая игра-парковка вадера. В ней машинки не спускаются по кругу, как в других парковках вадер. Но в ней есть пропуск автомобиля, в который надо положить монетку. Есть мойка, есть заправочная станция и станция технического обслуживания. Есть лифт и съезд автомобилей по дороге. И есть много секций дороги, из которых как из конструктора можно собрать дорогу.

Купили, собрали дома, покатали/погрызли машинки/дорогу, в общем мелкий одобрил!

Парковка очень функциональная, цена соответствует качеству.

Парковка (50400) привела в восторг моего малыша. Мальчику 4 годика и ему очень нравится. Не может не радовать и качество. Пластик не имеет никакого постороннего запаха и не вызывает у малыша ни малейших признаком аллергии. Так что со смелостью могу рекомендовать такую парковку!

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України