Скоро
Ви додали:
Нема в наявності

Виробник: Intex
Країна: Китай
ID Артикул: 28680

Пісочний насос-фільтр для басейнів з хлоргенератором Intex 28680 оснащений насосом, продуктивність якого складає 10 тис. літрів на годину, що забезпечує надійне обслуговування басейнів до 56 800 літрів (до 60 тис. тонн води). Для заправки насоса Вам потрібно 45 кг. піску. Система хлорування насоса виробляє до 11 гр. хлору в годину. Потужність мотора 0,95 кВт. Вага установки 29,1 кг.

Комбінована система очищення води intex 28680 є автономною станцією, яка має високі показники по екологічності, працює самостійно і включає в себе три етапи.

Перший етап - це робота самого хлоратора. Вода, проходячи через титанові пластини, потрапляє в процес електролізу - виробляються невеликі кількості активного хлору. Його достатньо, щоб усередині станції відбувалося знезараження води. На виході з фільтраційної установки активний хлор деактивується. Таким чином, вода, яка знаходиться в басейні, безпечна для слизових оболонок людини, головним чином - очей.

На другому етапі в роботу вступають мідні електроди, які виробляють іони міді. Іони міді володіють високим бактерицидним ефектом, першим чином запобігають появі в басейні водоростей і інших мікроорганізмів.

І вже на третьому етапі - вода проходить через кварцовий пісок, де вирішується питання видалення фізичного сміття. Відбувається ідеальне очищення води.

Насос з хлоратором оснащений спеціальним клапаном, який має 6 положень:

1. Фільтрація / Filter - звичайний режим роботи;
2. Полоскання / Rinse - використовується, щоб прополоскати бак після зворотної промивки;
3. Рециркуляція / Recirculate - використовується, якщо Ви бажаєте циркулювати воду без фільтрації;
4. Зворотня промивка / Backwash - ця опція створена для того, щоб змінити напрямок потоку води і вимити бруд, що скупчився в піску. Не забудьте відкрити клапан і підключити шланг;
5. Закритий / Closed - такий стан відключає насос від басейну. У такому положенні не можна використовувати насос.
6. Бруд / відходи / Waste / Drain - такий стан призначений для того, щоб вода, що надходить в насос, виходила через шланг, призначений для бруду, замість того, щоб повертати цю воду в басейн.

Також в даній системі присутня сенсорна панель з програмованим таймером на 24 години з системою блокування клавіатури. Необхідний режим роботи Ви можете виставити заздалегідь. У цьому випадку насос автоматично буде запускатися кожен день у встановлений Вами час.

ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України