Скоро
Ви додали:
В наявності
2000 грн. 1682 грн.
- +
Передзвоніть
Опт: 1503 грн.
Виробник: Intex
Країна: Китай
ID Артикул: 28003
Гарантия14 дней
Заводская упаковкаКартонная коробка
МатериалПластик

Набір для очищення басейну Intex 28003

Одне із завдань з експлуатації домашнього басейну - підтримання у чистоті чаші басейну, очищення її від сміття та механічних забруднень. Спеціальний набір інструментів укомплектований таким чином, щоб вирішити всі завдання очищення ємності басейну.

  • Цей комплект підходить для чищення басейнів будь-якого виду діаметром до 549 см..

Комплект для очищення басейну Intex 28003 включає 7 інструментів:

  • вакуумну насадку,
  • телескопічну ручку (легка, довжиною 279 см, з можливістю підключення водяного пилососа та насадкою у вигляді сачка з дрібної полімерної сітки),
  • жорстко-ворсиста щітка для чищення стінок і дна ємності,
  • насадку для пилососу,
  • насадку-сачок та гофрований шланг.

Для ефективної роботи вакуумної насадки та скіммеру потрібен фільтр-насос із рекомендованою продуктивністю 3028 л/год і більше.

Відмінна риса даного набору:

він працює за принципом пилососа, тобто підключається безпосередньо до фільтр-насоса для очищення та рециркуляції води у басейні.

Примітка:

  • до телескопічної ручки довжиною 279 см прикріплюється гофрований шланг, який забезпечує доступ до будь-якої точки басейну діаметром до 549 см.

Інструкція до набору 28003

Правила безпеки

Увага:

  • Не дозволяйте дітям користуватися цим обладнанням. Призначений тільки для дорослих.
  • Не використовуйте фільтр-насос, доки в басейн знаходяться люди.
  • Сильне всмоктування. Намагайтеся, щоб руки і волосся не потрапляли в отвір вакуумного корпусу скиммера, коли працює фільтр-насос.
  • Вимкніть фільтр-насос або вийміть вилку з розетки перед тим, як приєднувати, чистити, ремонтувати, знімати або міняти деталі.
  • Забирайте обладнання, якщо не користуєтеся басейном.
  • Тримайте телескопічну алюмінієву рукоятку далеко від високовольтних ліній електропередач.

Нехтуючи цими правилами можна потонути, це може спричинити електрошок, заплутування та іншу серйозну шкоду. Ці попередження, інструкції та правила безпеки не можуть передбачити всіх випадків ризику та небезпеки. Будь ласка, використовуйте здоровий глузд і правильно оцінюйте ситуацію, коли насолоджуєтеся якоюсь водною активністю.

Опис деталей

Опис

Шт.

Артикул

1

Пружинний штіфт (установлений в 3, 11, 12)

3

10194

2

Уплотнююче  кільце шланга (установлено в 3 і 9)

2

10134

3

Корпус пилососа

1

11431А

4

Мішок для відходів

1

10788А

5

Кришка вакуумного корпуса

1

11443

6

Вакуумна головка

1

11445А

7

Щітка

1

11446А

8

Плоска вакуумна насадка

1

11444А

9

Перехідник

1

11447А

10

Телескопічна алюмінієва  рукоятка

1

10798А

11

Головка щітки

1

11073А

12

Сітка скммера

1

10796А

13

Вакуумний шланг

1

10797

Інструкція із встановлення 1.Вставте пакет для сміття (4) у вакуумний корпус (3).

2. Встановіть кришку вакуумного корпусу (5) на вакуумний корпус (3). Поверніть кришку (5) за годинниковою стрілкою, щоб міцно прикрутити її до вакуумного корпусу (3).

3. Під'єднайте очищувальну головку, щоб вибрати кришку вакуумного корпусу: а. Використовуйте плоску вакуумну насадку (8) для збирання важких та/або середніх за величиною матеріалів, таких як пісок, каміння тощо. ; пересувайте її також навколо кутів та стін басейну. Ь. Використовуйте щітку (6) для збору дрібного та/або невеликого сміття, такого як наліт і водорості, що опали, на дні басейну.

Примітка: Перевірте, чи виступ на соплі кришки вакуумного корпусу (5) відповідає виїмці на торці плоскої насадки або щітки.

4. Приєднайте один кінець шлангу (13) до вакуумного корпусу (3). Переконайтеся, що кінець вакуумного шланга покриває кільце ущільнювача шланга (2) на вакуумному корпусі.

5. Стисніть кінчики пружинного штифта (1) та приєднайте висувну алюмінієву рукоятку (10) до вакуумного корпусу (3). Переконайтеся, що ручка міцно приєднана: перевірте, чи потрапили кінчики пружинного штифта в отвори. Відрегулюйте довжину рукоятки, розтискаючи, розсуваючи та блокуючи секції рукоятки відповідно.

6. Вхідне з'єднання шланга. Випускне з'єднання шланга.

7. Прикрутіть і перехідник (9) до з'єднувача сітчастого фільтра з різьбленням із внутрішньої сторони басейну.

8. Покладіть у воду повністю зібраний виріб.

9. Наповніть вакуумний шланг водою, повільно зануривши шланг у воду, щоб випустити повітря зі шланга.

Рекомендація: Починати занурення з кінця, що найближче розташований до вакуумного корпусу, повільно занурювати вакуумний шланг у воду вертикально, секцію за секцією.

10. Коли вакуумний шланг (13) наповнений водою, вода почне виливатись з іншого кінця шланга.

11. Швидко приєднайте кінець вакуумного шланга (13), наповненого водою, до перехідника (9).

12. Увімкніть насос. Щоб випустити повітря, що залишилося в шлангу та корпусі фільтра-насоса, відкрийте повітряний клапан филир-насоса (якщо він є) на 1-2 обороти, щоб повітря вийшло. Подробиці читайте в інструкції з користування фільтр-насосом.

Важливо: Слідкуйте, щоб фільтр-насос ніколи не працював із повітрям, т.к. двигун може перегрітися та насос вийде з ладу. Слідкуйте, щоб вакуумний корпус скімера завжди був під водою під час використання, інакше в шланг потрапить повітря, насос почне працювати з повітрям та пошкодиться.

13. Якщо пакет сміття (4) заповнений і під час чищення спостерігається низький тиск всмоктування, вимкніть насос і вийміть скіммер з води. Вийміть сміття з сміття, виконуючи дії 1-3. Переконайтеся, що пакет для сміття та вакуумний корпус скімера чисті перед тим, як знову приєднати деталі. Повторіть кроки 1-3, щоб знову підключити всі деталі.

Примітка: якщо спостерігається низький тиск всмоктування, а пакет для сміття чистий, переконайтеся, що насос працює, а у всій системі немає сміття та/або повітря.

Інструкція з експлуатації вакуумного насосу

1. Фільтр-насос є герметично закритою (непроникною для повітря) системою. Щоб випустити повітря, замкнене в шлангу або насосі, поверніть повітряний клапан фільтр-насоса (якщо воно є) на 1-2 обороти рухом проти годинникової стрілки, щоб відкрити клапан. Подробиці читайте в інструкції з користування фільтр-насосом.

2. Коли вода почне надходити через отвір цього клапана, закрутіть клапан назад. Не перетягніть клапан.

3. Підключіть фільтр-насос до джерела живлення та увімкніть насос.

4. Плавними, обережними рухами починайте водити дном басейну, поки там не залишиться жодних забруднень.

Важливо

Якщо насос повільно засмоктує, перевірте, чи повітря видалено зі шланга. Якщо тиск всмоктування все одно низький, ознайомтеся з посібником з усунення несправностей у фільтр-насосі у розділі «Фільтр-насос не качає воду або потік води дуже слабкий». Також переконайтеся, що пакет для сміття та картридж фільтр-насоса чисті.

5. Після завершення прибирання переконайтеся, що фільтр-насос вимкнено та від'єднано від електромережі. Тільки після цього дістаньте пилосос із води.

6. Використовуючи інструкції з встановлення, демонтуйте вакуумний пилосос у зворотному порядку. При необхідності прочистіть мішечок для сміття.

7. Зберігайте вакуумний насос у безпечному місці.

Складання сочка ручного скімера та інструкція з експлуатації 1. Для сочування ручного скімера підходить та ж рукоятка, що і для пилососа басейну.

2. Сітка сачка (12) має пластикову клямку, яка кріпить сітку до нижнього кінця рукоятки. Вирівняйте кінці клямки з отворами, просвердленими в ручці.

Обережно стисніть разом кінці пластикового клямка і натягніть рукоятку до характерного клацання.

3. Ретельно очистіть поверхню басейну сачком від опалого листя та сміття, паралельно періодично очищаючи сітку сачка.

Складання ручної щітки та інструкція з експлуатації 

  1. Для ручної щітки використовується така сама ручка, як у пилососі для басейну.
  2. Головка щітки (11) має пластикову пружину, що приєднується до кінця рукоятки. Протягніть пластикову пружину, розташовану всередині щітки через просвердлені отвори на рукоятці. Акуратно стисніть разом наконечники пластикової пружини, так щоб рукоятка «насіла» на головку щітки, і зачекайте, поки пластикові пружинні защіпнуться в отворах.
  3. Обережно помітите дно і всі стіни басейну, поки не очистіть їх від сміття.

Довгострокове зберігання

  1. Переконайтеся, що насос вимкнено, від'єднайте його від мережі.
  2. Використовуючи інструкції з встановлення, демонтуйте плаваючий на поверхні скіммер у зворотному порядку або ручну щітку.
  3. Вичистіть та висушіть усі деталі.
  4. Упаковка може бути використана для зберігання. Зберігайте у сухому, прохолодному місці.

Дата виготовлення: дата вказана на виробі або на упаковці.

Термін служби: Виробником не визначено. Зроблено в Китаї.


ДОСТАВКА
  • Самовивіз (Харків, Тюрінська 147)
  • Новою Поштою
  • Делівері
  • УкрПошта
  • Термін доставки: 1-3 дні
  • Кур'єрська доставка по Харківу: від 80 грн.
*Відправки перевізникам здійснюється щоденно, окрім вихідних.
ОПЛАТА
  • Готівковими при отриманні замовлення (тільки Новою Поштою)
  • Безготівкова оплата
  • Оплата платіжною карткою
  • Готівковими в магазині
  • Обмін чи повернення товару здійснюється на протязі 14 днів після покупки, згідно із законом України Про захист прав спроживачив України